Skip to main content

Ρενέ Μπαρδάκη

Η Ρενέ στην παιδική και εφηβική της ηλικία ασχολήθηκε με το κλασσικό και σύγχρονο χορό που αγάπησε πολύ.

Στη συνέχεια από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το εμπόριο και διατηρεί ένα κατάστημα κοσμημάτων από το 1994.Σε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της παρακολούθησε τη διδασκαλία του Dr Suu πάνω στις ενεργειακές θεραπείες και το διαλογισμό που άλλαξε όλη της τη ζωή.

Εκείνη τη περίοδο ήρθε κοντά με τη φιλοσοφία της γιόγκα και αποφάσισε να παρακολουθήσει το πρώτο της εκπαιδευτικό στην Ελλάδα δίπλα στην Κατερίνα Λάρη Γαρυφάλλου που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά της.

Ταξίδεψε στη βόρεια Ινδία όπου γνώρισε το μελλοντικό της δάσκαλο και δεν σταμάτησε να παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδευτικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από αναγνωρισμένους δασκάλους όπως οι Roberto Milleti, Cat Alip Douglas, Pau Castellsagué, Michel Cannon, John Karvelis, Μιχάλη Mahatman, Έλενα Μουρατίδου, Janet Stone, Μπέττυ Παπαδοπούλου κ.ά.

Εκπαιδεύτηκε στην Aerial yoga από την Έλενα Μουρατίδου και συνέχισε την εκπαίδευση από τον John Karvelis και την Μαρία Μαγγανάρη.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα παιδικής γιόγκα από την Χριστίνα Μάτση.

Το 2016 πραγματοποίησε το όνειρο της και ταξίδεψε πάλι στην Ινδία για να παρακολουθήσει το Advanced Yoga Training δίπλα στον Yogacharya Saji ιδρυτή του διεθνούς ιδρύματος ερευνών Vasistha yoga. Ο δάσκαλος της εμπνευσμένος από την Swami Satyananda Saraswati αποτελεί για εκείνη πηγή γνώσης, δύναμης, έμπνευσης. Εκεί επίσης γνώρισε το δάσκαλο Sajesh που δίπλα του διδάχτηκε πρακτικές Tantric Yoga.

Το 2015 ίδρυσε το Αέναον ώστε να μοιραστεί με άλλους ανθρώπους την γνώση και την αγάπη της για τη γιόγκα και τον ολιστικό τρόπο ζωής.

Η γιόγκα είναι σήμερα για εκείνη τρόπος ζωής και η ανάγκη της να εξελίσσεται και να μαθαίνει την οδήγησε στη θεραπευτική γιόγκα.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Yoga Therapy 200h και συνεχίζει να εκπαιδεύεται δίπλα στην Εύη Δημητριάδου. Πιστεύει πως αυτό το επιστημονικό ολιστικό σύστημα αποτελεί θεραπεία για πολλές ασθένειες του σύγχρονου ανθρώπου.

Εκπαιδεύτηκε στο παραδοσιακό ταϋλανδέζικο μασάζ ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 60 ωρών στο πλευρό της Μπέττυ Παπαδοπούλου.

Γιάννης Παπακαμμένος

Ο Γιάννης Παπακαμμένος γεννήθηκε στο Αγρίνιο.

Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2011) και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Ωδείου Αθηνών (2007).

Έχει ασχοληθεί με τον χορό τόσο ως χορευτής όσο και σαν χορογράφος συμμετέχοντας δημιουργικά σε παραστάσεις χορού και θεάτρου.

Από το 2007 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει ως χορευτής σε ομάδες και παραστάσεις όπως "Πουθενά" και "Μεσα" του Δημήτρη Παπαϊωάννου, "12 hours and back again" του Αλέξη Βασιλείου κι έχει συνεργαστεί με χορόγραφους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ελένη Νικολοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με άριστα.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Άσκηση και Υγεία, Αξιολόγηση και Συνταγογράφηση στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Πρωταθλήτρια Στίβου, βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου επί σειρά ετών. Ειναι η καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στην πόλη μας στα 5 και 10 χλμ (βάση επίδοσης).

Προπονήτρια Στίβου κατηγορίας Α.

Πιστοποιημένη Personal and Weight Trainer.

Πιστοποιημένη Stretching Instructor.

Δασκάλα Pilates mat and props.

Μετεκπαιδευση στο πανεπιστήμιο Σπάρτης ως Ειδικός Αθλητικής παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (πρόγραμμα dual athletes career).