Ρενέ Μπαρδάκη

Η Ρενέ στην παιδική και εφηβική της ηλικία ασχολήθηκε με το κλασσικό και σύγχρονο χορό που αγάπησε πολύ.

Στη συνέχεια από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το εμπόριο και διατηρεί ένα κατάστημα κοσμημάτων από το 1994.Σε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της παρακολούθησε τη διδασκαλία του Dr Suu πάνω στις ενεργειακές θεραπείες και το διαλογισμό που άλλαξε όλη της τη ζωή.

Εκείνη τη περίοδο ήρθε κοντά με τη φιλοσοφία της γιόγκα και αποφάσισε να παρακολουθήσει το πρώτο της εκπαιδευτικό στην Ελλάδα δίπλα στην Κατερίνα Λάρη Γαρυφάλλου που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά της.

Ταξίδεψε στη βόρεια Ινδία όπου γνώρισε το μελλοντικό της δάσκαλο και δεν σταμάτησε να παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδευτικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από αναγνωρισμένους δασκάλους όπως οι Roberto Milleti, Cat Alip Douglas, Pau Castellsagué, Michel Cannon, John Karvelis, Μιχάλη Mahatman, Έλενα Μουρατίδου, Janet Stone, Μπέττυ Παπαδοπούλου κ.ά.

Εκπαιδεύτηκε στην Aerial yoga από την Έλενα Μουρατίδου και συνέχισε την εκπαίδευση από τον John Karvelis και την Μαρία Μαγγανάρη.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα παιδικής γιόγκα από την Χριστίνα Μάτση.

Το 2016 πραγματοποίησε το όνειρο της και ταξίδεψε πάλι στην Ινδία για να παρακολουθήσει το Advanced Yoga Training δίπλα στον Yogacharya Saji ιδρυτή του διεθνούς ιδρύματος ερευνών Vasistha yoga. Ο δάσκαλος της εμπνευσμένος από την Swami Satyananda Saraswati αποτελεί για εκείνη πηγή γνώσης, δύναμης, έμπνευσης. Εκεί επίσης γνώρισε το δάσκαλο Sajesh που δίπλα του διδάχτηκε πρακτικές Tantric Yoga.

Το 2015 ίδρυσε το Αέναον ώστε να μοιραστεί με άλλους ανθρώπους την γνώση και την αγάπη της για τη γιόγκα και τον ολιστικό τρόπο ζωής.

Η γιόγκα είναι σήμερα για εκείνη τρόπος ζωής και η ανάγκη της να εξελίσσεται και να μαθαίνει την οδήγησε στη θεραπευτική γιόγκα.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Yoga Therapy 200h και συνεχίζει να εκπαιδεύεται δίπλα στην Εύη Δημητριάδου. Πιστεύει πως αυτό το επιστημονικό ολιστικό σύστημα αποτελεί θεραπεία για πολλές ασθένειες του σύγχρονου ανθρώπου.

Εκπαιδεύτηκε στο παραδοσιακό ταϋλανδέζικο μασάζ ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 60 ωρών στο πλευρό της Μπέττυ Παπαδοπούλου.

Αλεξάνδρα Στάινερ

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στο Rochester N.Y της Αμερικής αλλά μεγάλωσε στο Αγρίνιο.

Μετά την απόφοιτησή της από τη σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) γνώρισε την yoga με δασκάλα τη Ρενέ Μπαρδάκη. Δίπλα της ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά και με την Aerial Yoga, όπου από το πρώτο κιόλας λεπτό μαγεύτηκε και της γεννήθηκε η ανάγκη για εξερεύνησή της. Η ελευθερία που της πρόσφερε η επαφή με την αιώρα καθώς και τα ακροβατικά που πραγματοποιούσε την έκαναν να αγαπήσει την Aerial Yoga.

Έτσι, αποφάσισε να παρακολουθήσει, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το Aerial Flow yoga Teacher Training με την Έλενα Μουρατίδου στην Θεσσαλονίκη.

Συνέχισε να εκπαιδεύεται παρακολουθώντας στην Αθήνα στο Mandala studio το Advanced Aerial Yoga Teacher Training με τον Γιάννη Μητσοκάπα.

Η εκπαίδευση δε σταματά εδώ διότι η αγάπη της για αυτόν τον μαγευτικό εναέριο κόσμο την θέλει να εξερευνά οτιδήποτε αφορά αυτόν.

Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο North Academy of Fitness με δασκάλα την Κλεοπάτρα Παναρετάκη ως Bungee Fitness and Dance Instructor.

Τέλος, συνεχίζει να εξελίσσεται με σπουδές πάνω στην μέθοδο Pilates μέχρι και σήμερα.